Συγγραφείς

Πώς Ακριβώς λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα για συγγραφείς

Έχουμε προετοιμάσει ένα πολύ απλό σύστημα για να μπορείτε να διαθέτετε τα έργα σας προς πώληση, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και να έχετε έσοδα από την πρώτη πώληση.

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, δεν υπάρχουν κρυφές ή φανερές χρεώσεις. Δεν χρησιμοποιούμε την εγγραφή σας για να συλλέξουμε στοιχεία σας που θα μεταπωλήσουμε κάπου αλλού.

Το όλο σκεπτικό είναι το να μπορεί κάποιος -ο οποιοσδήποτε- που έχει συγγράψει ένα βιβλίο ή διήγημα, να διαθέσει άμεσα και άκοπα το έργο του στο ευρύ κοινό, χωρίς να εμπλέκονται προβληματικοί τριτογενείς παράγοντες.

Αυτό που πραγματικά θέλουμε, είναι να λειτουργεί ένας διαδικτυακός χώρος, χωρίς περιτούς κανόνες, χωρίς λογοκρισία, χωρίς ψιλά γράμματα, όπου μπορούμε όλοι, να διαδώσουμε και να μοιραστούμε -με το αζημίωτο- τα έργα μας.

τα βήματα είναι απλά!

Αν έχετε ένα βιβλίο ή διήγημα έτοιμο, σελιδοποιημένο, με εξώφυλλο… …έτοιμο για εκτύπωση!
 1. Κάνετε εγγραφή συγγραφέα (εδώ)
 2. Στέλνετε το βιβλίο σας (υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς)
 3. Αν χρειαζόμαστε κάποια διευκρίνηση θα σας καλέσουμε εργάσιμη ημέρα και ώρα
 4. Εμείς δημοσιεύσουμε το έργο σας, σύμφωνα με τις υποδείξεις σας (κατηγορία, τιμή κλπ.)
 5. Και… …καλές πωλήσεις.
Αν δεν έχετε ένα βιβλίο ή διήγημα έτοιμο, σελιδοποιημένο, με εξώφυλλο… …έτοιμο για εκτύπωση!
 1. Κάνετε εγγραφή συγγραφέα (εδώ)
 2. Στέλνετε το κείμενο σας
 3. Εμείς θα το σελιδοποιήσουμε και θα σας προτείνουμε 1-3 εξώφυλλα, με κάποιο σχετικό κόστος, αναλόγου των σελίδων του έργου σας.
 4. Θα σας καλέσουμε εργάσιμη ημέρα και ώρα για το κόστος σελιδοποίησης.
 5. Θα δημοσιεύσουμε το έργο σας, σύμφωνα με τις υποδείξεις σας (κατηγορία, τιμή κλπ.)
 6. Και… …καλές πωλήσεις.

Η εγγραφή συγγραφέα, γίνεται μόνο μέσω της διαθέσιμης φόρμας και όχι αυτόματα (όπως ένα απλό μέλος), για την αποφυγή spam ή κακόβουλων αναρτήσεων.


Πώς λειτουργεί νομικά – Πρακτικά – Οικονομικά η πλατφόρμα

Αν σας ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω, μπορείτε να επισκειφτείτε την ενότητα “Όροι Συμμετοχής” όπου έχουμε δημοσιεύσει τους όρους συνεργασίας μεταξύ του e-mystis.gr και εσάς, τους συγγραφείς. Εκεί, αναγράφονται αναλυτικά -χωρίς ψιλά γράμματα- το πώς λειτουργεί νομικά και οικονομικά η συνεργασία μεταξύ μας.

Πώς μπορείτε να ελέγχετε τις πωλήσεις των βιβλίων σας

Ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα, καταγράφει αυτόματα σε βάση δεδομένων όλες τις πωλήσεις, όλων των προϊόντων. Για κάθε βιβλίο ή διήγημα που πωλείται, υπάρχει αναλυτική αναφορά, την οποία δεν μπορούμε να μεταποιήσουμε και την οποία μπορείτε να έχετε στη διάθεση σας σε μηνιαία βάση.

Σε γενικές γραμμές, δεν μας ενδιαφέρει να εκμεταλευτούμε τον οποιονδήποτε. Μας ενδιαφέρει να λειτουργεί μια υγιής κοινώτητα, στην οποία μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε και να απολαύσουμε τις όποιες και όσες απολαβές έχουμε.

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αποστείλετε και ένα βιογραφικό σας (με ή χωρίς) φωτογραφία σας. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά βοηθάει στην πώληση των έργων σας. Αυτό γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης cv@e-mystis.gr, καθαρά για την αποφυγή spam ή κακόβουλων αναρτήσεων.